Thursday, October 13, 2022

October `13

3:37 On 10-11-2022 and 10-12-2022 fake queen Maxima of Netherlands followed me around, breaking numerous local and international laws. Nothing new.

3:42 Kanye here doesn't have such big lips. Quite normal.

One of the reasons i think it may be him (with extra lip).

4:00 There is another queen, besides Ann of Austria who is from Austria.

4:15 În link-ul de deaspura (another) apare Freddy Mercury cu o brățară iar în versuri cuvântul cabinet. Maria Teiuleanu.

Apropo, urmăriți puțin degele lui May, un conservatorist deghizat în rocker urechist. Mulți văd, puțin pricep, secretul percepției selective (split perception).

5:00 Laylat you brought me on my knees. Zoran, Clapton. Is that an F# diminished?

9:15 She's got a lot of pretty pretty boys, that she calls friends. How they dance in the courtyard, sweet summer sweat. Some dance to remember, some dance to forget. (E vară încă anul ăsta în Oregon). Cum vine aia. Să dansezi ca să-ți amintești sau să uiți.

Am o explicație. După ce am stat toată ziua înăuntru, în mare parte datorită fumului, am simțit că nu mai pot și am ieșit pentru o scurtă plimbare. Cu masca bineînțeles, eu purtam mască dacă era fum și înainte, ca japonezii. Echipele de ninja erau pregătite. Se desfășurau înaintea și în urma mea. Unii mi-au blocat drumul cu lămpile roșii intermitente pornite, am luat-o pe altă alee unde alții m-au urmărit cu mașina la pas, o tipă timidă și temătoare foarte tunsă foarte scurt și cu gâtul golaș m-a depășit și m-a trezit în urma ei în timp ce alții aprindeau faza mare să vadă ce vreau să fac. Eu făceam altceva decât să pun un picior în fața altuia, în ritm de unu pas pe secundă. 

Deși sus venise, era liniște până când am venit, după care a început o scârțâială furibundă. Probabil au făcut ăia ceva prin jurul meu ca să spună că cine știe ce am făcut eu iar acum tot ei mă pedepsesc. Mă gândeam cum a venit "regina Maxima" cu tancul după mine și cum puteam să o urmăresc să-i fac o poză, și poate tot ea chema poliția și tot timpul abia am așteptat să vin să pun o melodie. Nu mă hotărăsc care versiune dar ca să nu mai aduc și alte variabile în ecuație o pun pe cea a lui Clapton.

Când am ajuns am văzut iar casca de pe motocicleta vecinei. Am dat o căutare google să văd ce și cum, cine și de ce le poartă. Un lucru însă am înțeles de la un biker bătrân. Nu sunt bune ca și căști de motocicletă. Totul a început cu unii care le-au adus ca trofee de război. Să porți însemnele dușmanului ca trofeu, mi se pare ciudat. Am aflat un sens nou pentru un cuvânt. Square. Și să nu uităm și că răspunsul vine de pe un site care se numește Quora.

Una din chestiile pe care le fac ninja pe aici este să influențeze populația de origine germană din Oregon, vestul SUA, exacerbând ura contra evreilor. Un exemplu este parada regizată din 2013 unde am nimerit absolut întâmplător, dar între timp am aflat că orice în media e la fel. Orice articol scris sau vorbit la TV.

Toți jurnaliștii, politicienii și entertainerii sunt fie japonezi fie unguri. Am încercat să scriu ceva aici dar e scris prost și nu am timp și energie să refac postarea aceea. Mai bine aici.

Și ce poți să faci mai bine decât să aducă un "evreu", pe care să-l terfelească în moduri inimaginabile iar în final să-l arate cu degetul. Chestia cu scârțâitul de exemplu. Nu scârțâie podeaua, am fost odată sus și am mers de la un geam la altul și sunt mai greu decât tipa (campioana olimpică la înot japoneză care normal este forțată să facă ce face) care o face pe un tip dintr-o țară latină fără stăpân, deci incontrolabil. Are ceva încălțăminte specială. Scârțâitul este de intensitate foarte mare, are o componentă de ultrasunete care ridică și electrizează praful de pe încălțăminte sau covor după care îl respiri sau fiind electrizat (componenta pentru influențat scientologi), îl atrage pielea și ustură. Nu exclud și un efect direct al ultrasunetelor pe piele, care se manifestă la câteva minute după expunere.

Pedeapsa e instant, pretextul e că mă enervez, iar eu nu ar trebui să mă enervez (de obicei la știri), dar în realitate e încercare de control pentru a mă face bolnav și să scriu mai puțin. Câteodată urlă ca să simuleze cum aș face eu la durere, dacă aș putea. Chiar acum a urlat, fiindcă scârțâiala precedentă iar mi-a dat praf care mă ustură pe ochi, față, gât, în curând stomac, spate, picioare, etc.. Este incredibil cât de primitivi sunt oamenii aceștia, de aceea lumea nu înțelege. Primitivi primitivi, dar primitivii erau avansați în psihologie și uniți în secretul conspirației lor de a domina lumea care trece absolut neobservată din cauza metodelor absolut necunoscute nouă și iată a ajuns într-o fază avansată și nimeni nu bănuiește încă nimic. Decât poate dacă ajungi într-o situație ca mine dar atunci e prea târziu. Însă dacă nu mi se întâmpla nu aș fi crezut niciodată.

Apropo de cele două ducese de Austria care au influențat istoria. Chiar în zilele noastre, le-au băgat pe nas la briți încă o prințesă zurlie.

11:06 Same as it ever was. Justice in the US is mostly civil, as cops back up in high profile cases. One question remains though. Is an influencer and conspiracy theorist making that kinda money? Or maybe an allusion?

5:21 Le voi pune aici deși am trecut în ziua următoare. Un număr de știri și evenimente care par să fie în legătură cu ce am scris mai sus. Maimuțăreala.

Omul de Netherland. Citând un student, fără nicio dovadă, nu știau exact, oamenii moderni, psihologia omului primitiv, etc.. Sexy tipa din dreapta pare să fie totuși omul din Java și nu hunul modern.

Off of me...

Princess of what?

No comments:

Post a Comment

Friendly comments welcome

Note: Only a member of this blog may post a comment.