Saturday, October 22, 2022

October 22

4:05 În curând nu voi mai putea face față acestui tip de manipulare a informațiilor și persoanelor, pur și simplu de lehamite.

Ca de obicei, vineri ne-am dus la păcănele, jucând pe sume modeste, după o săptămână închis în casă cu fum și alte mirosuri. Am pierdut în total noi doi 100 de dolari. La cazinoul Chinook Winds (se pronunță șinuc, un nume de indian, Billy Chinook) din Lincoln City, lângă unde jucam, la mașina unde vroia să joace Angela o tipă a câștigat 7000, doar câteva minute înainte. Însă ceva curios, am văzut-o stând de vorbă vreo oră după cu niște persoane din cazino.

S-au apucat ei și de ceva renovări, au deschis pereți și miroase mult mai rău ca acasă. Mai bine nu mergeam.

Înainte de a pleca am vrut să întreb pe cineva ce se lucrează de fapt și cât mai durează. Nu aveam de unde să știu că omul de servici care curăța mașinile cu o cârpă cu dezinfectant și pe care l-am întrebat era un tip mort de la Patriarhia Română. Și ce engleză cu intonații vorbea! Nu am timp și sunt prea obosit și nu știu dacă mai contează dacă îl găsesc pe listele de actori din Ungaria, dar nu se poate altfel, fiindcă nu era mort de loc, chiar plin de energie pentru vârsta lui, poate mai sănătos ca mine. Nu e prima dată, mulți actori retrași, declarați morți se întâlnesc cu mine pe aici, de obicei în parc, a doua sau a treia zi după. Gary Moore a fost prezent luni de zile la magazinul de băuturi tari (Liquor Store). Nu mă întrebați pe mine ce înseamnă toate astea, singura idee ar fi ceva legat de Scientologie, Dracula, Halloween, chestii din astea, totuși live.

5:07 Saw her or someone who reminds of her a couple hours ago talking to a guy in  the parking lot ad Dragon Herbarium, the only place where i can buy Huckleberry leaves tea for diabetes, Calendula and Sweet Flag for stomach pains (other than more expensive, lower quality on Amazon). There was a Mercedes van in the parking lot. Someone with a white Subaru with Texas LPN parked real close on the left side of my car where i was sitting in pain and hit my door or fender when they opened theirs. A thin, tall young woman looking Hungarian with acnee or something got out. I figured she was (pretending whatever) going to the tattoo section of the store. I was too tired and sick to get out of the car or get into an argument with her though and i had  the feeling it was some sort of trap.

At WinCo, after, there was Charlie Puth, who knows who else. Though i avoided to enter inside, about a dozen people and less cars did their shows around me while i was very tired and in pain due to dust in the car from my shoes and Angela was inside for about an hour.

No comments:

Post a Comment

Friendly comments welcome

Note: Only a member of this blog may post a comment.