Friday, October 7, 2022

October 7

12:53 Să fie ăsta Năstel? După cântec, pare el. După păr, pare el. După burtă și cum se mișcă, pare el. Dacă arată ca el și vorbește ca el și se mișcă ca el înseamnă că trebuie să fie el. Nu știu, eu l-am pierdut, în perioada aceea internetul nu era ce este azi, l-am văzut în unul sau două video-uri, voi știți mai bine.

Ok, scuzați-mă dvs. pentru că v-am mai dat o bătaie de cap.

1:00 De ce în continuare așteptarea asta ridicolă pănă în decembrie? De ce trebuie să ne explice Hunor chestia și nu Iohunis (nu că ar fi vreo diferență prea mare).

Dar dacă erau de îndeplinit doar criterii tehnice, de ce mai era, este necesar votul?

Dacă două țări s-au opus, anume Finlanda, care nu are nimic de-a face cu România, dar este sora Ungariei în Europa, și Ho-landa, care noi sperăm că "va înțelege", România ar trebui să le dea în judecată la CEDO și să ceară despăgubiri pentru tot ce a pierdut neintrând în Schengen la timpul îndeplinirii acelor criterii, începând de la salariile diminuate ale românilor care au lucrat semilegal în Europa și nu au riscat să vină acasă când au vrut, și toate oportunitățile pierdute, care probabil sunt sume ce se calculează în trilioane.

Schengen e un tratat separat, unde sunt și state ne-membre UE. Dacă Uniunea Europeană decide, atunci Schengen = Uniunea Europeană și toate țările sunt membre, ceea ce nu e cazul, fiindcă sunt 2 țări din UE în afara Schengen dar și 4 țări în Schengen care nu sunt membre UE. Dacă aceste 4 țări după includerea în 1999 a tratatului Schengen în ceea ce numesc bizonii "cadrul legal al UE", votează în Parlamentul European, atunci asta este o mare invenție juridică. Căci nu cred că cei 4 pot sub nici o formă să voteze în Parlamentul European. Iar dacă votează într-un "cadru legal extins" al Parlamentului European (câte voturi pe țară, același algoritm ca la parlamentari, în funcție de populație?), atunci țările UE (Consiliul Miniștrilor, mă rog, la summit-uri) mai au drept de veto peste votul țărilor ne-membre?

Căci Uniunea Europeană este o super "democrație" foarte originală, unde Parlamentul nu contează (iau banii degeaba), fiindcă fiecare țară are drept de veto în Consiliul Miniștrilor, care votează după Parlament.

Incluzând Schengen în UE mai apare situația ridicolă în care România prin europarlamentarii ei votează rezoluții de admitere în Schengen ale altor țări, sau poate avea drept de veto în Consiliu, deși România nu este membru Schengen. Sau poate e exclusă de la asemenea voturi, o situație și mai ridicolă absurdă. Ceea ce s-a și întâmplat în 2008 când România nu a "veto" intrarea Elveției în Schengen (dacă era acolo vreun român, putea să negocieze, să condiționeze, știți dvs., cum se face uneori în politică).

Totul e o tâmpenie așa de mare fiindcă este o singură țară (+sora ei normal) care trage firele, toți europarlamentarii din toate țările sunt actorii lor, totul se face de ochii lumii, deși există o agendă ascunsă, sunt doar două țări din UE care nu sunt membre Schengen (oare de ce acest nume asiatic, Shingan), cu Bulgaria doar de ochii lumii iar pe noi știm cine nu ne vrea, deci toată această integrare a tratatului Schengen în cadrul UE a fost o dedicație, și dacă se uita un jurist mai atent sau oricine, ajungea la aceeași concluzie (e posibil ca nimeni să nu fi citit vreodată aceste rânduri în afară de cei care le-au scris, la mișto). Dar există oare juriști sau sunt toți și ei actori?

Pentru România,  nefiind membră Schengen, membria UE a reprezentat doar o catastrofă democratică grafică. Mână de lucru ieftină în UE.

Încă o întrebare la sfârșit. Dacă Tratatul de Aderare a fost semnat în 2007 de Băsescu, care este un actor ungur (scriitor, mă rog) care nu are cetățenie sau identitate română, și nu trebuia să fi fost vreodată președinte, mai este România, sau orice altă țară care a semnat la fel prin impostori, membră UE? Toți judecătorii și procurorii numiți de Băsescu, toate decretele semnate de el? Toate legile contrasemnate de el?

10:25 Red light district. Din moment ce sunt țări în care prostituția nu este legală și țări în care este, nu ar trebui ca Uniunea Europeană să uniformizeze? Persoane care călătoresc fără pașaport dintr-o țară în care prostituția nu este legală se pot prostitua în alte țări UE? Din acest punct de vedere, UE se află la gradul de civilizație al Egiptului mameluc sau Babilonului. Toată lumea vorbește despre protecția și drepturile minorităților, dar cum protejează UE cetățenii săi, femeile tinere fără mult discernământ și educație din țările sărace ale UE în fața acestui flagel?

Ok am înțeles de ce Olanda, poate și alte țări din lista de mai sus, la înțelegere cu Olanda, ca să nu mai fie numite, poate nu vrea România în Schengen. E foarte simplu, ar pierde prea multe "lucrătoare" ieftine.



It's been 6 years sine November no shave at Tualatin Police, but yet all the officres i see are bearded. I filmed twice a Tualatin Police SUV passing by featuring a big face bearded guy but i can't find the videos in my phone. Keep trying.

Main complaint is more that half of the cars passing me have meaningfull numbers, some plainly as KJP or KGA, some more sublte, but most of  them drivers seem not to  have antything better to do but show up and annoy the heck out of me. This one though i missed the number had a KJP. She turned around just to ask me. Why.

Yeah i found it now. After a Tesla with no LPN whatsover here came this SUV with LPN KJP. So i filmed it. I could never image she would see that and then come after me at any risk trying to figure it out. Anything wrong? (Hint. In the original uploaded and downloadable video i guess you can read the LPN, google drive downgraded the h... out of it).

4:10 Putin a ordonat Consiliul...

No comments:

Post a Comment

Friendly comments welcome

Note: Only a member of this blog may post a comment.