Tuesday, October 18, 2022

October 18

10:05 The crazy ninja and their unimaginable intrusions into our reality that include of course the little post factum (adjustments) in the news. SUB R U, two spirit. Now we got more smoke in our area. Two more days until the rains finally begin, this year with a two months delay.

10:24 Tot ce poate face Parlamentul European este să ceară sau să recomande. El nu are nici o putere, votul final îl dă Consiliul de Miniștri, care are un vot pentru fiecare stat (neproporțional relativ la numărul populației). Ca un președinte care promulgă și are atâtea capete și mâini de semnat câte țări membre. Un singur vot negativ al unei țări în Consiliu anulează votul Parlamentului.

10:27 A nu se confunda. Capisci?

Mda, UE nu este o formă ideală de democrație, aș zice, românii au vrut acolo crezând că li se vor deschide porțile raiului, care doar s-au crăpat puțin, integrare economică, bla bla, iar unii au crezut, scăpa de agresiunea vecinilor, de la est dar mai ales de la vest, care însă erau prezenți de mult, făcând curățenie, în casa noastră, deci nu am strâmbat din nas când au semnat și ratificat tratatul, care însă fără Schengen miroase a țeapă curată. Dar la ce ne puteam aștepta de la un Băsescu, cu acea figură de bețiv cinstit (perfectul simplu), sau un Tăriceanu dependent sexual?

Apropo. Eu personal cred că România a atins raiul (fără UE, fără dracu) în anii 1970 devreme, dar Ceaușescu ni l-a luat înapoi.

10:32 De mai mult de o sută de ani ăștia au ros, ca un parazit de câine care îți consumă creierul (T Gondii) tot ce era/este intelect românesc, limba română, filosofia și conceptele însăși, ca să nu mai vorbim de știri și evenimentele trucate. A luat naștere un stil literar unic în lume, eu l-aș numi stilul mocirlos impostoresco-halucinogen de România, scris/dezvoltat pe banii noștri, din care un exemplu, această compunere, care are un titlu interesant (oare unde bate) ce este însă complet înghițit în conținutul ficțional.

Igienizare? Eu de exemplu nu pot sta (mă enervez) după ce decenii am fost expus la știrile internaționale, care deși sunt croite în mod similar, au totuși alt stil, entropia informațională, divagația profesionistă este mult limitată pentru că se uită mult mai multă lume la ele iar limbile respective, mult mai consacrate și mai greu de sucit.

1:00 Crucea roșie.

2:30 It is hard do believe a human is producing those sounds.

10:15 However the closest thing to God on Earth position was claimed already.

No comments:

Post a Comment

Friendly comments welcome

Note: Only a member of this blog may post a comment.