Friday, October 21, 2022

October 21

12:30 I don't hear much toilet flushing from upstairs (i always wondered). But it started in the last few days (as i remember). Tonight i heard a regular flush and then a smaller one, maybe like throwing something in the toilet, but not flushing after. Much sewer smell came after so what i did i flushed with a tub with several gallons of water without pressing the handle so the level of  the water in the toilet is very low (when i flush it usually fills about 1/3 while the reservoir is filling) and the amount of water is small. Then i put some chlorine bleach in it, hoping the chlorine vapor coming out of the S valve will sanitize the pipe inside if they did throw sewer and did not flush or flushed a little. Also hoping if there's a leak i'm gonna feel the smell of chlorine coming from the basement.

An ambulance howling, wondering why (there are no cars at this hour on the streets).

1:11 This is what i get for translating poems about translations. (Yes i know there are a couple of bushes cut sculpted by the ninja to resemble a giant human butt in the picture in the next poem, and one an owl or a smiling disgruntled troll).

1:14 Uh huh. Better call the prosecutor!

Could be the Brits don't know yet in what kinda trouble they are since they get to see this show with a good piece chunk hunk of deja vu embedded, others in line to follow? Anyways Lizzy has done her job, to prove that it can be worse.

1:45 Traficanții de persoane sunt români (în cazul acesta, cărăuș de migranți totuși și un caz izolat, dacă e real), trafic de persoane e când iei actele cuiva care oricum nu știe pe ce lume se află și-l pui să facă ceva, dar bordelurile sunt pe teritoriile țărilor respective. Eu cred că e vorba de sute de mii de sclave românce pe teritoriul UE și ăsta e motivul pentru care au pus procuror general o "româncă", pentru acoperire.

Că de ce l-au extrădat azi, pare evident dar totuși am să spun.

6:30 E așa de happy fiindcă titlul îi asigură alibi-ul. A fost aici, cu noi, securist, deci a existat în România înainte de apariția lui de niciunde.

6:35 Aceeași chestie, au furat un mizilic de 13 milioane, nu au deturnat miliarde, sunt doar niște hoți și nu sunt trimișii lui Buda pe pământ și în România. (Milion, cubulețul mic și miliard, cubulețul mare)

6:48 Nu sunt ei cei care comandă orice în Europa. Finlandezii, frații lor nordici, nu ne-au ținut afară pe față atâția ani.

6:50 Cele mai multe prostituate din Europa de Vest vin din Europa de Est.

6:51 La ce mai e bun Palatul Victoria. Să-și pună lumini albastre ca de aragaz pentru a distrage atenția.

11:38 O nouă zi, o nouă făcătură și totul devine puțin prea dezolant pentru mine mai ales pentru senzația că devin plictisitor, dar nu pot să mă opresc pentru că totul seamănă cu mașina aceea de la păcănele unde trebuie să apeși cât mai repede pe un buton, pentru a ridica un nivel pentru o șansă mică de câștig, dar dacă îl lași, nivelul scade înapoi, la zero.

După ce am acuzat UE de ipocrizie și o uriașă corupție în justiție, unde se tolerează traficul uman, unde există uriașe evaziuni fiscale, de multe miliarde, din ce au zărit unii jurnaliști, dar cine știe câtă este în realitate, trebuiau să vină cu o contră, și anume ceva despre corupția românilor și ce iapă de bătut șaua era mai vizibilă decât Simona Halep, steaua noastră subliminală cu picioare puternice și bicepși variabili, care ne ocupă atâta timp pentru nimic sau invers, pentru adâncirea noastră în amețeala confortabilă necesară (melodia este totuși despre un membru al formației căruia i s-a făcut rău înainte de concert, probabil deshidratare, după simptome, care nu mai auzea și povestește doctorului care-i face o injecție, urmând niște generalizări filosofice în a doua parte, totul presărat cu solo-urile fantastice de chitară ale lui Gilmour).

Căci pentru a crea și menține ignoranța, nu este suficientă lipsa informațiilor, este necesară o inundare permanentă cu informații false, marginale și creatoare de suspans din nimic împreună cu o stare emoțională de satisfacere și de excitare în același timp. Iată că în România va fi un weakand plin de discuții despre Simona, în loc să fie despre Codruța.

Știam de mult timp că toate meciurile de tenis, dar și din alte sporturi sunt aranjate. Pariorii fug de tenisul feminin pentru că e absolut imprevizibil. Un balet cu rachetă, unde se etalează corpuri atletice, inegalabile în modeling, în plin efort, uneori cu gemete și poziții aproape de porno care să aprindă sau să stingă imaginația oricărui bărbat sau puștan, vorba lui Alexandra Ungureanu.

În tenis e foarte ușor să aranjezi un meci fiindcă nu sunt implicate decât câteva persoane. Normal că trebuie să știi să joci tenis și să fii în formă ca să joci un meci aranjat și să nu se prindă nimeni (și să fii puțin actor), dar nu asta e problema. Cu un antrenor pe bune, într-un an, oricine cu un anumit nivel de energie poate ajunge la acel nivel.

Fără aranjamente, turneele ar căpăta cu totul alt curs, favoritele sexy nu ar mai câștiga, lumea s-ar plictisi iar ei nu ar mai avea substrat pentru jocurile lor psihologice antice.

Aceste scandaluri de dopaj care apar din când în când la momentele oportune mai au și alt rol. Să demonstreze că totul e real. Dacă nu ar exista competiție reală, totul ar fi aranjament, atunci de ce s-ar mai dopa?

Vin ei acum (chiar azi, cum spuneam) cu un rezultat de test târziu (unii, retroactiv, chiar spun că știau de primul) care pune în dubiu integritatea unei campioane, fala unei națiuni. Sunt cantități foarte mici, din care cauză drama devine foarte mare. Simona Halep, pe numele ei de naștere Zsófia Szabó, o modelă de lenjerie intimă, prezentatoare de televiziune și cântăreață ratată neastâmpărată (cu multă energie) din Ungaria, reciclată în jucătoare de tenis în România, va lupta până la capăt și dorește să fiți alături de ea, mental, acest weekend și până se termină scandalul.

În afară de momentul ales și surpriză, sunt însă și alte elemente care demonstrează făcătoria. Numele medicamentului, Roxadustat (pentru anemie, deci crește rata de oxigenare). Am postat recent un video al lui Police, Roxanne. Ce bine se potrivește cu situația descrisă ieri.

E vorba de combatere subliminală. Lumea deși uită în mod conștient, normal, are treburi de făcut, în subconștient se dă o luptă continuă între amintiri sau procese mentale din care unele se elimină treptat (normal pentru a face loc altora).

Am postat recent despre greșeala de tipar care a condus la mitul că spanacul are mult fier, deci e bun pentru anemie.

Am scris aproape mereu despre dust, praf în engleză, care este una din armele principale ale ninja. Îți dau ăia un praf invizibil pentru câteva secunde, măcinat într-un mojar de un călugăr Shaolin (zic așa, nu cred că mai vine de acolo, acum au tehnologie pentru asta) și în câteva zile te îmbolnăvești, înnebunești sau chiar o merlești, în funcție de tip sau cantitate, fără putință de diagnostic sau detectare pentru că sunt cantități minuscule dintr-un material prezent oriunde, iar firele respective care pot fi văzute doar la microscopul electronic sunt atât de rare (răspândite în țesuturi) încât nu ai ști unde să te uiți și chiar dacă le vezi, nu poți ști sursa.

Iar microscoapele electronice, tehnologia de preparare a eșantioanelor sunt, la fel ca laboratoarele de teste pentru doping sau cele de teste ADN, în care eu nu cred, rare și controlate normal tot de ei, șantajând sinecuriștii care-și petrec la dolce vita pe acolo.

Praful mineral, în general de siliciu, sfărâmat într-un anume fel, în bucăți sub un micron, foarte ascuțite îți devastează celulele. Cantități extraordinar de mici pot trece de la o celulă la alta într-un mod similar cu azbestul, și prin mai multe, până când sunt distruse de celulele macrofage. Un singur fir de praf ascuțit poate distruge astfel multe celule. Mai ales dacă ai lipsă de colagen și celulele devin mai apropiate unele de altele în țesuturi.

Durere, inflamație, care se poate transmite adânc, (articulații, etc.) Probleme de respirație. Eu cred că valurile de pandemie au fost create de valuri de praf electrizat de siliciu ridicat din Sahara care plutește în câmpul electric terestru, ridicat poate cu vehicule sau elicoptere (unul e suficient) zburând la altitudine foarte joasă câteva minute într-o zi când bătea vântul spre Europa. E vorba de cantități de micrograme pe metru cub la destinație. Casele americane au însă incorporată intenționat izolație minerală (vată bazaltică) în principal din siliciu, "murdărit" cu ale elemente, care provine din lavă vulcanică, fibrele sunt de mărime neregulată, unele sunt foarte subțiri iar când se rup produc un tip de praf ascuțit asemănător. (Da, unul din brand-urile principale se numește Roxul, dar mama lui este Rock wool). Plăci de fibră lemnoasă aglomerată cu clei animal care conține colagen la umezeală pot genera bacterii specializate în consumul de colagen. Populația este tot timpul într-o stare excitată, arțăgoasă, speranța de viață și timpul de lămurire scad, pentru a furniza mereu recruți tineri și neștiutori, gata pentru a completa cei 2 milioane de militare americani care sunt răspândiți peste tot în lume (după unele site-uri independente), pentru a face treaba împăratului Japoniei și a lui Buda.

Apropo cred că m-am prins la o fază. Poate cancerul apărea atunci când nivelul de colagen este scăzut iar organismul încearcă să-l înlocuiască cu celule imortale? Am mai spus, cel mai bun colagen este cel din fiertura de oase de vită. (concentrat, praf, etc..).

Dar cred că am inventat un tip de terapie pentru multe boli. Nu știu dacă ați văzut pe la știri, uneori răniții din accidente care sunt luați cu ambulanța sunt înveliți în niște foițe ce par de aur. Par de aur fiindcă sunt chiar din aur (uneori argint sau aluminiu), într-un strat foarte subțire, depus pe un plastic foarte rezistent ce se numește mylar (metallized polyethylene terephthalate (MPET)). Se numes shock blankets pentru că sunt folosite pentru persoane în stare de șoc în timpul transportului. Ele reflectă înapoi 97 la sută din căldură pentru a da celulelor răgaz, care în loc să ardă nutrienți și oxigen pentru a se încălzi, se pot concentra pe reparare sau pentru a le prelungi viața în cazul hipoxiei.

Însă am găsit un material mult mai bun, un izolator pentru aparatură casnică (ex. mașina de spălat vase), care reflectă mult mai mult, care este suficient de flexibil și din care mi-am făcut un sac de dormit folosind niște bandă adeziv (un proiect de 5 minute). Este un suport din spumă de polistiren între două foițe metalice. Garantat să reducă mult sau elimine orice dureri. De câte ori am dureri "cronice" acutizate, ca de articulații, mușchi dar și de colon sau peritoneu mă bag acolo și dorm o noapte sau câteva ore. Am încercat și cu pături din alea de mylar, dar nu sunt nici pe departe atât de bune. Nu, încălzirea cu o pătură electrică nu e la fel de bună, pentru că se depășește în unele locuri temperatura în care toate enzimele funcționează optim iar în altele rămâne mai scăzută.

1:05 Lots or rain on radar, don't see much through the window, don't see where the predicted 0.7 inch is going to come from.

3:09 Ok it rains now. I can hear flowing through the gutters. And from sky... Creating good negative ions while hitting the ground, killing the dust... It stopped now. That was it?

3:44 O bună parte din "știri" își trag inspirația din ce postez.

No comments:

Post a Comment

Friendly comments welcome

Note: Only a member of this blog may post a comment.