Saturday, December 10, 2022

December 10

12:36 Dacă mai cârtim mult... (de la est și de la vest).

12:37 Ok să zicem că nu e ea ci doar o coincidență uimitoare și simultană de înfățișare, vârstă (în general -3 sau -4) și țară de origine ca toate celelalte asemănări ale mele. Dar de ce trebuie ca una din vicepreședinții Parlamentului European să arate ca o modelă?

3:11 Je suis Petrom.

3:38 Sheingen. Nu văd unde e criza dar pun link-ul la Lady Gigea așa de fun pentru weekend. Apropo după ultima spălare de rufe a vecinilor aici pute ca în grajd.

4:04 Pentru cine mai crede că sunt posibile viteze de peste 200 kmh pe autostradă, iată cum arată un video cu viteze de până la 190 kmh. Mașinile de Poliție din SUA în trecut, Ford Crown Victoria sau Chevrolet Caprice aveau motoare de peste 4,6 litri cu o viteză maximă de 210-250 kmh. Am văzut în video un TIR de Amazon, deci e recent, acum mașinile Poliției sunt mai mult Dodge (Chrysler care a fost deținut de Daimler) sau SUV-uri. Video-ul a fost pus chiar de tipul din mașină, care a luat 20 de luni pentru urmărirea asta. Am văzut pe drum alte mașini de poliție, de ce nu blochează drumul. Poate așa e Procedura, în momentele acelea de nebunie omul putea să le izbească și să moară. A oprit fiindcă i s-a dus un cauciuc când a atins banda aceea galbenă cu vibrație (care are rol să te trezească din somn). Conducea un Buick cu tracțiune pe față, probabil un small block V8 după cum ghicesc comentatorii.

5:53 I think i'm getting one of these... Bluetooth has 1% of the emission power of wi-fi and wi-fi is 10% of a mobile phone.

7:20 PETROM PETROV OMV.

Tot nu credeți în subliminale?

1:01 Manfred Mann. Urmează right said Fred. Apropo de teenage diplomat. Show-ul politic și cultural în trecut înainte de era mediei era făcut mai mult pentru elită. Literatura franceză și muzica germană din secolul 19, teatrul, etc.. Astăzi în plină eră a democrației de fațadă elita este pur și simplu ignorată fiindcă nu contează ca număr, show-ul devenind super populist motiv din care politica a devenit un șir neîntrerupt de țepe.

Cât despre cultura zilei, muzică și divăreală, nu ai scăpare, cum dai drumul la ceva te inundă fluviul. Am numărat, în ultima ei melodie, super rasista SIA spune "i'm unstoppable" de vreo 25 de ori dar sunt melodii de exemplu cu Justin Bieber sau Just in Beaver în care repetă o mantra cam de 100 de ori. Dar să nu greșiți. Actorii sunt aceiași ca în secolul trecut. Numai că și cântăreții de operă sunt reciclați în rock stars. Gimnaste și patinatoare reciclate în mari cântărețe. Modele în vicepreședinți de parlament de super stat.

3:16 L-am văzut acum 2 sau 3 zile trecând pe alee.

4:33 Another try at Nehammer.

5:05 Legally obliged. Excepția britanică.

5:28 "The Schengen acquis is the body of law which governs the lifting of internal border controls between those countries that form the Schengen area: this includes all EU States (except Ireland the UK) plus Norway, Iceland, Switzerland and Lichtenstein. The UK does participate in some parts of Schengen, as recorded in Council Decision 2000/365/EC"

În agenda din 8 decembrie nu este scris Accesul României la Schengen (Romania's Accession to Schengen Treaty) ci Full application of the Schengen acquis. Pentru că România era membră Schengen din momentul aderării la UE.  Ca non-binding procedure, adică nimic. Nici un efect legal. Tragere de timp.

România este membră Schengen din momentul aderării deoarece Tratatul Schengen nu mai exista ca atare ci a fost introdus în cadrul de lucru al Uniunii Europene încă din 1999 (was integrated in the framework of the EU in 1999 and has become EU legislation), nu mai este un tratat separat. Tot ce rămânea de făcut era îndeplinirea criteriilor tehnice ceea ce trebuia evaluat de Comisie și nu de fiecare țară în parte. Nu mai era nevoie de un vot al Consiliului care a fost făcut pe un tip de procedură neobligatorie (non-binding). Votul Consiliului pentru aderarea la Schengen a fost dat în 2007.

NON BIS IN IDEM

Tot ce trebuie făcut e să citim puțin mai jos în acest document.

Au calculat timpul necesar de la anunțul Austriei până la vot pentru ca noi care nu suntem specialiști în drept european a nu avea timp să ne lămurim în toate aceste aspecte.

După cum spuneam, guvernanții noștri cu toți consilierii lor se fac și ei că nu știu.

6:15 I came to the conclusion that the alarm setting at 4 mW/m2 (-45 dB) is too high for me. At hose levels a few seconds of exposure induce pain so i set it lower than that at 1 or -47 dB. As soon as i did the alarm started beeping and i saw there was in my area a level of 2 to 4 mW/m2 or just right under the old setting for several minutes. The moment i raised from where i sat and tried to triangulate the emission stopped. But it can't be from one of my devices since the phones are turned off and too far away. The only possible conclusions is it was from a 5G tower or a microwave oven in the middle of the living or right on top of me upstairs which is unusual.

6:36 I was reviewing what i wrote recently and as a conclusion i started to course the Jain in my mind and the guy upstairs left and i ate, sat at the computer, wrote the above and then adjusted the settings and the alarm started to sound. Now i got pains all over. Normal reading on the metter right now are 0.001 most of the times with spikes under 1.

After 2 weeks we're going to Ilani tonight. The only time i didn't loose was when i wrote here so i expect not to loose tonight.

No comments:

Post a Comment

Friendly comments welcome

Note: Only a member of this blog may post a comment.