Friday, December 30, 2022

December 30

1:00 Last night i figured a way to deal with the stink that jumped from the washer in the water heater. I added chlorine bleach in a plastic bottle and put it next to it so the foam insulation absorbs it. It was working fine, but when i went outside to work at the car, after they staged a number of scenes with me virtually or hypothetically attacking other people, they started to do laundry and put in the vapor a new strain of fecal bacteria that invaded the heater again and is chlorine resistant or at least at that concentration.

3:00 Unul din lucrurile care m-au șocat de la început în SUA a fost absența petrecerilor de revelion, de la TV și probabil restaurante. Greu de notat, mici diferențe de programe la TV. În seara de Crăciun de exemplu străzile sunt pustii, toată lumea stă în case cu familiile.

Țin minte că am prins un revelion, la Ilani (un cazinou cu capacitate de 10000 persoane) în anul când s-a deschis unde cânta parcă o formație într-un colț și puteai să cumperi păhărele de șampanie de la niște standuri, cu 2 dolari bucata. În rest, aceeași atmosferă de competitivitate și individualism unde fiecare ignoră pe ceilalți.

Petrecere mai mare cu costume a fost la ultimul Halloween la Chinook Winds. 

Pentru cineva care vine din România e foarte deprimant, greu de digerat.

3:30 Picture of the year... Hush baby don't you cry...

9:00 Am spus că printre alele EI (nu ucrainenii ci cei care conduc tot show-ul) sunt imbatabili la capitolul sincronizări și ștergerea informațiilor. Legea minorităților care a fost votată cu o mare majoritate în Rada, era pornită ca sigur să fie semnată de Zelenski, dar a fost semnată în momentul postării de mai sus, doar pentru a crea o asociere negativă cu tot ce postez eu. Am postat poza pentru că urăsc manipularea, de orice fel ar fi ea.

Manipulările în masă constante, prompte și punctuale, la obiect, mai ales prin ștergerea informațiilor din fașă prin diferite metode, ca mai sus, are ca efect, printre altele menținerea ignoranței la orice capitol. După care, tot ei ne reproșează prin așa zișii intelectuali, jurnaliști, tot oamenii lor, că suntem proști.

Un alt exemplu este tristul rezultat la recensământ, publicat iar în locul dării de seamă pe buget. Însă realitatea este probabil mult mai dură decât spun ei în recensământ adică în 2022 sunt mult mai mulți români lipsă la apel.

Îmi pare rău dar nu am timp să-i scot pe toți în față, dar chiar dacă aș avea, fiecare asemănare, deși poate aduce o lămurire pentru unii, crează confuzie și mai mare pentru alții, prin asocierile mentale negative create de contra-postările lor. Trebuie să precizez că toți cei care apar în media și toți cei care semnează sunt "oamenii" lor.

Bineînțeles că o singură persoană (eu) nu face decât să zgârie vârful aisbergului și a le da prilej de a consolida și mai mult status-quo-ul și confuzia, separarea realității de imaginile mentale ale fiecăruia despre situația în care trăim.

9:30 Yeah but sharing of the accounts on spending budget with the taxpayers at the end of the year would be much more horrible.

9:37 George Santos is an allegory to create negative associations with my posts. So was still is Trump. So is "Taylor Swift" last dirty dark song etc..

9:45 I put some frozen food in the micro for 4 minutes and i can feel it now on certain areas of my bodies like my back which is facing the oven, 5 meters away while the meter was showing 0.2 mW. I remember now that the one in the hotel room in Lincoln City was putting in the air a fraction of what this one does. Need to get another one. I think the big problem is  the useless transparent door.

10:05 I know Catherine's secret. She is actually blonde and probably of Romanian origin.

10:12 Also got a slight headache from the same exposure.

No comments:

Post a Comment

Friendly comments welcome

Note: Only a member of this blog may post a comment.