Tuesday, December 6, 2022

December 6th

1:20 Tare mă tem că totul se trage de la celulare tablete etc.. (Timeo danaos). Puterea mare de emisie pentru a ajunge un turn sau chiar router-ul dăunează țesuturilor, mai ales sinusuri, urechi interne/externe, ochilor etc. care apoi devin pradă ușoară infecțiilor. În rest e ținut în buzunare, etc. și o dată la un minut comunică cu turnul. Mă îngrozesc unde am ajuns. Și înainte tuburile catodice emiteau raze X (oare ăsta a fost motivul pentru program de televiziune redus în România), vechile radiouri, frecvențe mai joase de ordinul kilohertzilor etc.. GNU Not Unix.

Eu am legat PC-ul lui Angela la router prin ethernet (cablu) cu adaptor de USB și am închis wi-fi-ul confirmat cu detectorul, voi face la fel și cu laptopul, lucrez pe monitor la 2 metri de laptop, cu detectorul de EMF-RF pe masă și pentru a telefona folosesc de azi google voice. Noroc că am un router vechi cu mufe de ethernet.

Văd că mai sunt și acum, cele fără wireless sunt foarte ieftine. Adaptoarele însă costă mai mult decât cablul însuși fiindcă noile laptopuri care au înlocuit în mare parte PC-urile nu au mufă de ethernet.

Nu există nici o scuză pentru cei care lucrează de acasă să mai folosească wi-fi-ul. O investiție de 15 dolari le-ar putea salva sănătatea sau chiar viața.

Un monitor din ăsta ar ajunge pentru o școală sau pentru un grup de prieteni.

Cred că începe să-mi treacă o sinuzită persistentă pentru care am luat de mai multe ori antibiotice, dar eu am ajuns foarte departe fiindcă am abuzat foarte mult în special laptopul. Acum doar dacă mă apropii la mai puțin de un metru de cuptorul cu microunde când merge (care conform detectorului pune cam jumătate cât un telefon), o simt aproape instant sau în minutul următor.

Mâinile și alte extremități încep să mi se albăstrească. Genunchii mă dureau la nivelul că nu mai puteam urca scările. Am avut ani de zile un PC cu antene de wi-fi la picioare.

2:00 La zece minute după ce am postat despre pericolul celularelor, apare știrea asta. La fel s-a întâmplat și data trecută, deși în Spania.

1:48 Câți Attila am eu acum pe blog?

8:30 I'm shopping for a pocket camera to replace the phone which i'm  not using anymore. Need one with at least the quality of the cell phone camera(s). The reason i stuck with Motorola for years (but don't actually know how the others are). The brand cameras (Canon, Nikon, Sony) are starting at that price for old models (like this 2014 Sony which i found on a site with @100). But will it do as well as a dual phone camera in low light? It looks like i'm gonna have to try the no brand ones but which?

10:08 I read the news everyday oh boy. Este 10 seara la mine, oră la care în România încep știrile de dimineață (sau care vin de peste noapte). Am venit la calc după ce am făcut (și parțial consumat) o mică mămăligă. Angela nu a putut dormi după amiază și nu o pot convinge că fost din cauză ca purtat celularul la ea pornit timp de o oră fiindcă a avut ceea ce în SUA se numesc "digital coupons" adică niște reduceri care puteau fi accesate doar din telefon.

Și a mai returnat ceva luat de la Amazon (din cauză că nu au pus ăia bine mărimea) și tot așa codul care nu se putea citi, doar scana, era pe telefon. O oră de expunere, mărirea senzației de foame, agitație. La mine totul acum se traduce prin durere și știu că dacă aș fi fost expus la așa ceva mă ținea cel puțin 24 de ore.

Apropo vroiam să vă propun fiecăruia un experiment. Nu mai folosiți (bine doar dacă mai aveți... cum) telefonul timp de o săptămână. Veți constata ca și mine în primul rând scăderea senzației de foame (azi nu am mâncat până la 1 după amiaza, vechea reacție naturală a organismului în caz de creștere a glicemiei de obicei dacă nu mâncam mă lua tare și cu leșin și amețeli la vreo oră de stat la calc).

Am început să văd totul cu alți ochi, mai puțină disperare, mai multă claritate, etc.. Majoritatea durerilor cu care mă obișnuisem (și abia acum îmi dau seama cât de intense erau) încep să-mi dispară. Pentru prima dată am urcat cele 7 trepte din fața ușii fără dureri majore la genunchiul drept.

Ok prima știre care de fapt era una de ieri de care m-am prins doar acum. The hand (mâna). Folosind (riding) emoția știrii sau zilei, vă bagă o strâmbă adânc în subconștient (o regulă generală). Apropo, dacă austriecii votează mâine negativ, mă voi supăra foarte pe ei. Nu pentru că votează negativ, ci pentru că au dorit să ne țină în șah și să ne bully de săptămâni. Puteau s-o facă în ziua respectivă pentru că nu au nevoie de nici o justificare.

Orice țara inclusiv România putea s-o facă la orice întrunire a Consiliului, pe orice alte măsuri, fără explicații. Nu e o instanță de judecată, nu trebuie aduse argumente, e doar un (drept de) vot într-o instituție nefuncțională (din cauza acestui drept de veto). Apropo toată lumea bună din media din România vorbește de JAI și nu de Consiliu. JAI (Justiție și Afaceri Interne) este una din cele nu știu zece configurații ale Consiliului la care participă miniștrii de interne. La celalalte configurații participă alți miniștri. Și e o listă lungă de rezoluții de aprobat zilele acestea iar miniștrii români ca de obicei vor ridica mâna la toate ca la Marea Adunare Națională.

Site-ul lor (UE) este netransparent. Nu găsesc ușor numărul de rezoluții la care România (nu) a opus veto-ul sau dacă a folosit vreodată dreptul de veto, felul cum votează fiecare țară la rezoluții în Parlament, alte informații. Și eu am, credeți-mă, ceva experiență la cotrobăit internetul.

10:38 George Simion și AUR au fost inventate de la început ca o miștocăreala la adresa mea, o șea de bătut. Imaginați-vă. George Sim(ilarities)Ion. Nu am văzut în viața mea o scurgere mai mare de aluzii ca în acest articol.

În cazul meu, al nostru, e vorba de disperare, nu mitocănie. Nu se mai poate. Nu am fost noi vinovați de comunism ca să aducă ei acum zidul Berlinului în Viena. Cred acum că a fost o expresie codificată pe care numai austriecii o puteau înțelege care însemna o justificare. Care vrea să spună, cum pot fi ei ca noi, care habar nu au de nimic? Sau care au luptat de partea Aliaților atunci, au fost de partea de răsărit a zidului?

În stânga, cu ceva kg în plus. Da, e un Adam.

Am încercat să arăt că Președintele Austriei, de Bellen, fost profesor universitar în domeniul economic este de fapt un medic devenit inspector născut în Gheorghieni, România. Cât despre medicii parlamentari, și eu am un stetoscop și un monitor de tensiune și unul de oxigen și unul de glicemie și un cântar sub aragaz care nu mai are baterie.

Kirstie Alley.

Am ales o poză a lui Charles Michel președintele necunoscut al UE încadrat de stele (oare a fost întâmplător) (ca un dumnezeu). Nu e vorba de religie, doar de bulism. (În acest moment ningerul păsitor de sus s-a dus să tragă apa, noaptea  trecută ne-a trezit pe amândoi la 2 iar Angela nu a mai adormit). Știu de ce. Influencer-ul a vrut ca eu să nu-mi amintesc de o chestie. Nici numele nu e întâmplător. Este format din primele nume ale ultimilor doi regi ai România. Au venit imediat cu un răspuns.

11:22 Am vorbit de Galicia. Se întâmplă din cauză că vrem să aderăm la Schengen?

11:44 De fapt e un fluviu. De mitocănii știri false și contradicții (nu am timp și chef de virgule). Eu mă opresc aici în seara asta. Tipul de sus iar s-a trezit și face zgomot deasupra unde doarme Angela în dormitor. Faceți voi restul, hypocrites lecteurs.

12:27 When he flushed the third time tonight i felt poop smell. The smell was raised by vibration, from me or from the toilet. But i cleaned and disinfected the toilet yesterday.

Then i remembered. Earlier when we came from Safeway it was smelling like heavy smoke around. But it was not wildfire smoke, it had a coal or mineral sulfur component. I went inside to grab a mask but through the mask it was smelling like... fresh human diarrhea poop. I thought the mask was contaminated somehow and threw it and went outside without it and stepped on a few mounds while the yellow hair Spanish woman at 4 was again speaking very loudly on the phone (it's the same person as the woman upstairs who acts as a guy and the same as the guy at 3 in other words one ninja in three unheated apartments upstairs).

I now figured the mask was filtering the crude deodorant part of the mix and through the mask i was actually smelling the other parts.

No comments:

Post a Comment

Friendly comments welcome

Note: Only a member of this blog may post a comment.