Thursday, August 19, 2021

Un magician într-o lume relativă

Am vrut de multe ori să postez pe fb informații despre politicienii sau celebritățile mai vesele sau mai triste uitate de știri. Ce fac celebritățile atunci când nu sunt în știri? Oameni care ocupă știrile timp de câțiva ani buni dintr-o dată dispar și sunt înlocuiți de alții. Ceva nu sună bine. Stelele nu pot apune așa deodată pentru totdeauna. Și totuși se întâmplă.

Azi vreau să amintesc cazul lui Bivolaru. Wikipedia spune că a fost eliberat condiționat și a dispărut din țară. Este căutat de Interpol și justiția din Finlanda. Oare mai există român care crede că cineva se poate evapora în lumea digitală în care trăim? Care sunt veniturile lui, cardurile, permisul de conducere? Chiar și talibanii aveau conturi de fb pe care fb le-a blocat. Interesant pentru subiectul acestei postări este acest fragment de biografie.

Am o explicație foarte simplă. Omul este mutat în altă identitate, sau mai bine zis în cea originală din Ungaria, acest cap de pod al Asiei în Europa.

Până mai ieri, sursa majoră de informații despre Ungaria, maghiari, erau tipi gen Vadim Tudor. Într-o postare am încercat să arăt însă că și el e maghiar. Acum zece ani mai erau români care credeau că ungurii țineau carnea sub șeaua calului și beau din țeste umane iar asta era ceva rău, chiar abominabil. Carnea ținută așa cred că era o rețetă foarte interesantă. Se frăgezește. A bea din țeste umane este o practică cabalistică ce se trage din vechea Indie.

Cred că nimic nu este mai gigantic în România decât ignoranța noastră despre limba și cultura unei țări cu care am fost vecini cel puțin 1000 de ani. Astăzi, cu miliardari de carton actori maghiari, scriitorii lor cu identități românești precum și toate belețele, Romania, românii sunt astăzi un fel de subset al acestei culturi și țări care este pentru ei încă o enigmă.

Azi am deschis pagina de Wikipedia cu lista lucrărilor scriitorului maghiar László Czike. Am scris ca în românește sau engleză, cu numele mic în față, pentru că în maghiară numele se scriu cu numele de familie în față, ca în chineză. Titlurile selectate sunt traduse în engleză cu ajutorul lui google chrome. De remarcat că el a început să scrie târziu, la 50 de ani, cam pe când guru a început să dispară din România.

The law of love . Cairo Publisher, 2004.
The lowest part of hell - The Hungarian public service television . Gold Book Publishing House, 2006.
András Sándor, the free thinker . Heraldika Publishing House, 2006.
At the crossroads of infinity . Edition Nove, 2009.
Interstellar core in the Earth Grail . Edition Nove, 2009.
For petty believers about the inexhaustible . Edition Nove, 2010.
The golden rose cross . Edition Nove, 2010.
Superstar Viktor Orbán - Miklós Fenyvesi, Miskolc Printing House 2017.
Freemasons of the regime change - Miklós Fenyvesi, Ceglédi Nyomda 2017.
Digital reincarnation - Miklós Fenyvesi, Ceglédi Printing House 2017.
The occult a priori - Miklós Fenyvesi 2018.
Heavenly Jerusalem - Miklós Fenyvesi 2018.
The Sumerian Annunaki and the Holy Grail - Miklós Fenyvesi 2018.
Mesopotamians - Miklós Fenyvesi 2018.
The Cinderella light railway - Miklós Fenyvesi 2018.
Historical Portrait Gallery (Regime Changing Freemasons II.) - Miklós Fenyvesi 2018.
The Antichrist - Miklós Fenyvesi 2018.

No comments:

Post a Comment

Friendly comments welcome

Note: Only a member of this blog may post a comment.